Verstappen fenomenális, Hamilton méltóságteljes – Legfrissebb F1-es hírek

Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Loeb közelít Sainzra, Steinernek fáj, hogy elmaradt a búcsúzás, Horner Hamiltont méltatta, Verstappen fölényéből profitálna a Formula–E – vasárnapi F1-es hírek és sztorik.

A mai napon számos érdekes témát nyújtott a Dakar, melyek közül kiemelkedik Sebastien Loeb harmadik szakaszgyőzelme, amely közelebb hozta őt az éllovas Carlos Sainzhoz az összetettben. Az autós versenyben voltak vezéráldozatok is, például Nani Roma és Mattias Ekström.

Az elnököt a korábbi F1-es csapatfőnök, Günther Steiner kizárása után a Birmingham-i Autosport International interjúja adta lehetőséget egy nyilatkozatra. Steiner elmondta, hogy fáj neki, hogy elköszönés nélkül kellett elhagynia a Haas csapatát, és úgy véli, hogy nélküle már nem lenne az F1-ben.

Eddie Irvine, a korábbi F1-es versenyző szerint nincs több bajnoki cím a jövőben Lewis Hamiltonnak. Erről a Mercedes egy cuki videót osztott meg a hétszeres világbajnok kutyáiról.

Christian Horner, az Aston Martin csapatfőnöke úgy véli, hogy Hamilton felemelt fővel viselte a történteket, valamint megjegyezte, hogy várható, hogy a csapatok kedvezményezettekként kezelik olyan nagy sztárokat, mint Hamilton vagy Max Verstappen.

Verstappen első F1-es csapatfőnöke, Franz Tost felidézte, mikor érezte először, hogy azonnal a királykategóriába kell vinnie a hollandot. Az FIA elnöke pedig utalt arra, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani Afrikára, és említést tett a meghiúsult Dél-afrikai Nagydíjról.

Marcus Ericsson újra szót emelt az úgynevezett „sárkány-manőver” ellen az Indy 500-on, a GT Open bajnokának kiléte hónapokkal a szezonzáró után változott, és összefoglaltuk, hogy mikor rendezik a MotoGP-bemutatókat – jövő héten kezdődik!

Végül, a Formula-E szombat esti szezonnyitóján Pascal Wehrlein nyerte, míg a címvédő, Jake Dennis, aki a Red Bull kötelékébe tartozik, beszélt arról, hogy az F1-es dominanciából profitálhat a Formula-E sorozatban.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések